Takarékbank Zrt. OTSZ, OTIVA, KÖT biztosító

A magyar takarékszövetkezeti szektor csúcsszervei a központi bank, az érdekvédelmi szervezet, az intézményvédelmi alap, valamint a biztosító egyesület segítségével képesek a takarékok versenyképes feltételek mellett kínálni szolgáltatásaikat piaci pozíciójuk erősítése érdekében.


Hitelgarancia Zrt.

Készfizető kezesség vállalásával katalizátorként működik közre a hazai kis- és középvállalkozások hitelezése során, elősegítve a kkv-szektor gazdasági pozícióinak erősödését.

Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány

Az alapítvány célja a vidéki kis- és középvállalkozók hitelképességének növelése, hitelhez jutási feltételeinek javítása, pénzügyi életképességének biztosítása készfizető kezesség nyújtásával.

Fundamenta Lakáskassza Zrt.

A lakáskassza töretlen fejlődésének záloga az ügyféligények szerinti, folyamatos termékportfólió-bővítés és újabb pénzintézetek bevonása a partneri körbe.

Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

A bank közvetíti az állam közvetlen vagy közvetett fejlesztési forrásait, banki eszközeivel biztosítja a célokhoz kapcsolódó támogatások optimális felhasználását és a preferenciák érvényesülését.

FHB Kereskedelmi Bank Nyrt.

A bankcsoport hazai és külföldi ügyfelei és befektetői számára széles körű, magas színvonalú banki, ingatlan-, jelzálog-, és tőkepiaci szolgáltatásokat nyújt.

Kereskedelmi és Iparkamara

A menedzserszemléletű kamara fő feladata a kis- és középvállalatok érdekeinek védelme, piaci érvényesülésének elősegítése és nemzetközi együttműködési lehetőségek kialakítása.

 

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

A „Mindent a Vállalkozókért” szlogen jegyében tevékenységének középpontjában a kis- és középvállalkozások részére nyújtott szolgáltatások állnak.


Signal Biztosító Zrt.

Magyarország egyik piacvezető biztosítójának célja a még teljesebb körű kiszolgálás és a mindennapi pénzügyek gyors intézése újszerű, innovatív termékekkel.